Jäsenetuyritykseksi

Onko sinulla palvelu tai tuote, jonka uskoisit kiinnostavan tanssia harrastavia? Hae nyt Tanssiseura Sekahaku ry:n jäsenetuyritykseksi!

Tarjoamme jäsenetuyrityksillemme markkinapaikan netissä, Facebookissa, sähköpostissa sekä painetussa mediassa. Vastineeksi toivomme vain alennusta jäsenillemme.

Näkyvyyttä yrityksellesi

  • Uusi jäsenetuyritys esitellään sähköpostitiedotteessa.
  • Jäsenetuyrityksen tiedot julkaistaan Facebook-sivuillamme.
  • Jäsenetuyrityksen tiedot tulevat Jäsenetuyritykset sivulle.
  • Jäsenetuyrityksen tiedot julkaistaan kolme kertaa vuodessa ilmestyvässä painetussa kausiesitteessä.

Sekahaulla on vuosittain yli tuhat aktiivista jäsentä.

Katso Sekahaun jäenetuyritykset.

Mainospaikka painetussa mediassa

Jäsenetuyrityksenä saat -20 % alennuksen erillisestä mainospaikasta kausiesitteessä. Katso lisätietoja kausiesitteessä mainostamisesta.

Lisätietoja

Nina Laine, nina.laine@sekahaku.net, 050 518 9440

Hae jäsenetuyritykseksi heti

Täytä alla oleva lomake huolella ja lähetä se. Hakemus hyväksytään Sekahaun hallituksessa. Vahvistamme hakemuksenne tämän jälkeen vielä erikseen sähköpostilla, jonka jälkeen sopimus on sitova.

Jäsenetu solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Sopimus voidaan irtisanoa ja muuttaa molemminpuolisesti. Ilmoitus irtisanomisesta tai muutoksesta tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen tiedotus@sekahaku.net. Irtisanoutumisen jälkeen poistamme yrityksenne tiedot viipymättä nettisivuilta. Sosiaalisesta mediasta ja painotuotteista emme tietoja pysty poistamaan.

Yrityksenne tiedot julkaistaan netissä ja Facebookissa kahden viikon sisällä hakemuksen vahvistamisesta. Tiedot julkaistaan seuraavassa sähköpostitiedotteessa joka lähetetään ja seuraavaksi ilmestyvässä kausiesitteessä.

Jotta jäsen saa edun, on hänellä oltava voimassaoleva jäsenkortti. 

Esimerkkejä jäseneduista:

Pelkkä alennus joko prosentteina tai euroina. Hoidoista ja hiustenleikkuusta -15%. Normaalihintaiset tuotteet -15%. Parturi- ja kampaamoalan töistä sekä tuotteista -15%

Katso mallia jäsenetuyrityksistä

Yrityksen tiedot

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Yhteystietoja voidaan käyttää Sekahaun omaan, yhteistyökumppaneille suunnattuun markkinointiviestintään.

Yhteyshenkilön nimeä, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta ei julkaista.