JÄSENYYS KANNATTAA

Kun olet Sekahaun jäsen

  • voit osallistua kursseille ja tapahtumiin edulliseen jäsenhintaan (-20-50% ei jäsenen hinnasta)
  • saat Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n edut, mm. useita tanssipaikkoja
  • saat seuramme neuvottelemat jäsenedut toiminta-alueiden liikeyrityksistä

LIITTYMISOHJEET

Jäsenmaksu

  • Sekahaun jäsenmaksu on 30 €/vuosi.
  • Nuorten (15–18 vuotta) ja opiskelijoiden (voimassa oleva opiskelijakortti) jäsenmaksu on 15 €.
  • Alle 15-vuotiaan jäsenmaksu 0 €.

Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun pankkiin tai käteisellä/kortilla kursseilla. Pankkiin maksaessasi laita lisätietoihin niiden henkilöiden nimet joita maksu koskee.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä kaikkien kurssien yhteydessä. Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä ja allekirjoittamalla jäsentietolomake ja maksamalla jäsenmaksu. Voit täyttää jäsentietolomakkeen valmiiksi myös omalla koneellasi. Täytä lomake, tulosta se ja allekirjoita.  Lataa PDF-lomake tästä.

Liittyessäsi saat maksamastasi jäsenmaksusta kuitin. Jonkin ajan kuluttua saat jäsenkorttisi postitse kotiin.

HUOM! Kunnes saat virallisen kortin, toimii kuitti väliaikaisena jäsenkorttina. Kuitilla saat edut vain Sekahaun kursseilla. Jäsenetuyritysten ja muiden tahojen tarjoamat edut saat vain virallisella jäsenkortilla. 

>> Tutustu Sekahaun jäsenetuyrityksiin

Jäsenmaksutili

Sekahaun jäsenmaksutili on FI69 5280 0020 0525 28.

Seuraavan kalenterivuoden jäsenmaksun suorittaminen

Postitamme seuraavan kalenterivuoden jäsenmaksun maksua varten viitteellisen tilisiirron. Tilisiirto postitetaan jokaiselle kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneelle. Muistathan ilmoittaa osoitteenmuutoksestasi yhteystietojen muutoskohdassa!!

Vuositarran korttiisi saat kursseilla pankin maksutositetta vastaan tai käteisellä maksaessasi. Tarvittaessa lähetämme tarran postitse, ota yhteys jäsenrekisterin hoitajaan Raija Nieminen raija.nieminen@sekahaku.net tai  puh. 040 500 5197.

Edellisen vuoden jäsenkortit ovat voimassa Sekahaun omilla kursseilla ja tapahtumissa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti (ei jäsenetuyrityksissä tai esim. tanssipaikoilla). Pidennetty siirtymäkausi vähentää ruuhkia kurssipaikoilla.