Lavatanssikurssit viikonloppuisin Turussa

Hyödynnä viikonloppukurssien tarjonta. Nämä ovat varsinaisia tanssin tehopäiviä. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Sekahaun kursseilla on käytössä jatkuva parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Pyrkivän urheilutalo, Tuureporinkatu 2

LA 14.4. Susa Matson

MUSIIKIN TULKINTA

Musiikin tulkinnassa etsitään musiikista sellaisia kohtia, joihin voisi tuoda jotain uutta ja enemmän. Keinot löytyvät peruskuvioista. Ei siis lisätä kuviomäärää, vaan hyödynnetään peruskuvioita monipuolisemmin musiikin ehdoilla. Musiikin tulkinta edellyttää tanssin hyvää hallintaa.

Keskitaso/jatko

11.00-12.30 Foksi
12.30-13.00 Ruokatauko
13.00-14.30 Hidas Valssi
14.30-14.45 Kaffetauko
14.45-16.15 Rumba Bolero

Hinta: Jäsen 14 €/kurssi, 38 € koko päivä. Muut 16 €/kurssi, 40 € koko päivä. Alle 25-vuotiaille -50 %.

Maksutavat

Maksuvälineinä käyvät käteinen, liikunta-, kulttuuri-, virike- ja tykysetelit sekä treenikortti arvoltaan. SUSEL:n kortilla jäsenhintaan. Pyrkivän kahvio palvelee kaikkina päivinä. Ruokatauolla keittolounas 7 €/hlö sis. juoma ja leipä.

Tasot

Osallistumalla itsellesi sopivalle tasolle, saat parhaan ilon ja hyödyn!

Perusteet (ent. alkeet)

Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Keskitaso (ent. alkeisjatko/aj.)

Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

Jatko

Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Lisätiedot

Erja Vuorinen, erja.vuorinen@sekahaku.net, p. 045  894 8383.

Tanssikurssit viikonloppuisin Turussa / Tanssiseura Sekahaku ry

Katso myös

Viikkokurssit Turussa

Alle 25-vuotiaiden oma ryhmä

Ryhmä pareille

60+ tanssikurssit

Lasten tanssiryhmät

Pyrkivän Urheilutalon kurssit & tanssit sunnuntaisin

Pyrkivän urheilutalo

Tuureporinkatu 2, Turku