Viikonloppukurssi Raumalla

Ooperi, Vanha Turuntie 56, Rauma

Hyödynnä viikonloppukurssin tarjonta. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Sekahaun kursseilla on käytössä jatkuva parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

LA 24.3.2018 Antti-Ville Heikkilä

11.00-12.30 Salsa perusteet
12.45-14.15 Salsa keskitaso
14.30-16.00 Salsa jatko

Kahvio palvelee.

Tasot

Perusteet (ent. alkeet)

Aikaisempaa tanssitaitoa ei tarvita. Aloitetaan perusaskeleista, harjoitellaan rytmiä ja ensimmäiset kuviot. Opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Keskitaso (ent. alkeisjatko/aj.)

Siirry tälle tasolle, kun olet saanut perusteet haltuun. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja uusia rytmityksiä, joista on apua myös musiikin tulkintaan. Keskitason tunneilla perehdytään tanssitekniikkaan ja -asentoon, joiden hallintaa tarvitset jatkotasolle siirtymistä varten. Tällä tasolla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit uusia asioita.

Jatko

Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita sekä musiikintulkintaa, joka edellyttää harjoiteltavan lajin hyvää hallintaa.

Hinta

Jäsen 8 € kurssi, 20 € koko päivä. Muut 12 € kurssi, 30 € koko päivä. Alle 25-vuotiaille hinnoista -50 %.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, liikunta-, kulttuuri-, virike- ja tykysetelit sekä treenikortti arvoltaan. SUSEL:n kortilla jäsenhintaan.

Lisätiedot

Lasse Liski, p. 040 509 6111, lasse.liski@sekahaku.net.

Katso myös

60+ tanssikurssit Raumalla

Viikkokurssit Raumalla 

Ooperi

Vanha Turuntie 56, Rauma