Arvonnan säännöt

Kiitollisuus-arvontaan osallistumisen säännöt

Järjestäjä

Tanssiseura Sekahaku ry

Osallistumisaika

19.-21.9.2018

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka ovat 21.9.2018 klo 23:59 mennessä kommentoineet Tanssiseura Sekahaku ry:n Facebook-sivulla 19.9. julkaistua kiitollisuus-postausta.

Palkinto

Vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl kahden hengen vapaalippuja Pyrkivän perjantaitansseihin. Arvo 26 € / kpl. Vapaaliput ovat voimassa syyskauden 2018.

Palkinto arvotaan 22.9.2018. Voittaja ilmoitetaan alkuperäisen kiitollisuus-postauksen yhteydessä sekä yksityisviestillä.

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvonnan järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien Tanssiseura Sekahaku-Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia.

Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.