OHJAAJAESITTELYT

ANTTI-VILLE HEIKKILÄ

Ensikosketus tanssiin tapahtui 8-vuotiaana Telemarkin lastenryhmässä. Vuoden tanssittuani harrastus kuitenkin jäi ja 15 vuoden tauon jälkeen aloitin uudestaan 22-vuotiaana lavatanssin merkeissä. Tanssi upposi ensimmäisen kahden vuoden aikana niin syvälle sieluun, että pienen yllytyksen voimin hain ammattikorkeakoulun seuratanssilinjalle opiskelemaan opettajaksi. Enkä ole katunut hetkeäkään.

Lajit mistä nautin itse eniten ovat Tango, Hitaat, Rumba ym., mutta aika kaikkiruokainen olen loppujen lopuksi. Tunneillani pyrin selkeään opetukseen ja antamaan jokaiselle jotain tasosta riippumatta. Hitaiden lisäksi kova nälkä Swing-tansseihin on tuonut mielenkiintoa niin opettamiseen kuin omaan harrastamiseen. Tanssissa parasta on, että tyylejä ja tapoja on loputtomasti, pitää vain löytää itse se oma, mistä innostuu ja kehittää sitä siihen saakka, kunnes näkee taas jotain parempaa.

Sekahaun ohjaajaksi päädyin työharjoittelupaikkaa etsiessäni. Asiat etenivät niin hyvin, että päätin kouluni jälkeen muuttaa Turkuun työn perään. Olen siis kotoisin Oulusta ja valmistuin tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta.


AUVO VIITA-AHO

Olen koko aikuisen ikäni harrastanut seuratansseja, mutta ohjaamiseen sain ensimmäisen tuntuman 2000-luvun alussa, kun toimin Maija Astikaisen näyttöparina pääkaupunkiseudulla joitakin vuosia. Joskus työ ja muut harrastukset ovat jättäneet tanssimisen vähemmälle, mutta seuraavan tanssipurskeeni sain salsan (LA/NY-style) harjoituksissa HSA:ssa (Helsinki Salsa Academy). Vuonna 2016 tulin Turkuun työn perässä. Hieman petyin, kun ei Turusta lainkaan löydy cross body -tyyppisen salsan tunteja. Tilalle löysin kuitenkin erityisesti sekä Sekahaun aktiivisen lavatanssiseuran että Turku Swing Society:n West Coast Swing -tunnit. Tampereella kävin Suomen tanssinopettajien liiton (STOL) tanssinopettajan pätevyyteen tähtäävän valmennuksen Liisa Kontturi-Paasosen opissa.

Ennen pitkää aloin myös tuurailla Antti-Villeä Sekahaun viikkotunneilla ja lopulta otin enemmänkin opetusta vastuulleni erityisesti Raisiossa, vaikka jo muutinkin takaisin Helsinkiin. Päivitetty versio ohjelmastani löytyy sivulta www.tanssia.fi.

Tanssijana olen aika kaikkiruokainen, mutta erityisesti viihdyn tällä hetkellä hidasta valssia ja westiä tanssiessani. Minulle tärkeitä asioita tanssissa ovat musiikin tulkinta ja liikkeen jatkuvuus/sulavuus – mutta tärkeintä on toki seuraajan viihtyminen viennissäni. Opetuksessa pyrin keskittymään asioihin, joita voi oikeasti hyödyntää tansseissa.


MIIA LEHTONEN

Hei tanssiystävät. Aloitan tulevana syksynä uutena ohjaajana Sekahaku ry:n Pyrkivällä. Odotan innolla alkavaa kautta ja teitä kurssilaisia, tanssista innostuneita harrastajia!

Oma tanssipolkuni on alkanut pienenä lapsena kansantanssin parissa Turussa. Siitä tie vei ystävien kanssa lavatansseihin. Jäin kerrasta kiinni lavatanssien sykkeeseen ja niin siitä tuli itselleni lhana harrastus, mikä on antanut vuosien varrella paljon iloa ja ystäviä. 

Muutama vuosi sitten tanssi herätti minut uudella tavalla ja halusin lähteä tutkimaan oman kokemukseni pohjalta sitä - mitä tanssi on? Tämä tutkimusmatka vei minut ensin tanssi- ja liiketerapian perusopintojen pariin ja siitä SUSEL seuratanssiohjaajakoulutukseen. Näistä kahdesta lähestymistavasta sekä omista kokemuksista rakentuu oma tapani ohjata tanssia. Haluan tuoda tunneille iloa, elävyyttä ja tutkivaa otetta. Tanssi on meissä jokaisessa. Ilmennämme sitä kukin omalla persoonallisella tavalla. Tervetuloa tanssimaan!


HENNA RUSI

Ensikosketukseni tanssiin sain, kun äitini kanssa rullattiin olohuoneen matot nurkkaan ja tapailimme ensimmäisiä jenkan askelia. Lapsuuden kansantanssiharrastuksen kautta suuntasin joukkuevoimistelun kilpalavoille ja nuorempien valmentamiseen. Ystävän houkuttelemana, keväällä 2007, kävin ihmettelemässä ensimmäisiä lavatansseja Auran Nuortentalolla. SUSEL seuratanssiohjaajakoulutuksen perusosion suoritin 2016.

 


BRIAN RAMOS

Brian Ramos on tanssija, koreografi ja kuubalaisten tanssien sekä rytmien opettaja. Hän on valmistunut Kuuban kansallisesta taidekoulusta (ENA) ammattitanssijaksi. Brian toimi tanssijana ja koreografina maailmanlaajuisesti arvostetussa Conjunto folklórico nacional de Cuba -tanssiryhmässä. Hän on lisäksi Kuubassa ja Kuuban ulkopuolella järjestetyissä tanssikilpailuissa palkittu koreografi, joka on saanut oppia ja tehdä työtä suurten maestrojen kanssa.


PIRJO ANTTIO

Minulle ”tanssihulluus” on periytynyt jo vauvana äidinmaidossa. Tuvan lattialla äiti minua tanssitti pienestä pitäen, mutta oikeisiin tansseihin pääsi tietysti vasta rippikoulun jälkeen. Sillä tiellä olen ollut monenlaisia tanssilajeja harrastaen eikä loppua näy.

Muutettuani kaupunkiin löysin Turun Kansantanssin Ystävät, mikä on ollut yksi elämäni parhaimpia valintoja. Pääsin aika pian ryhmään, jota kutsuttiin esiintymään sekä Suomeen että ulkomaille ympäri maailmaa. Niitä mahtavia kokemuksia, iloa ja ystäviä, en unohda ikinä. Lavatanssi on kuitenkin silti aina ollut ja on oleva lähellä sydäntäni.

Ensimmäinen tanssikurssini oli ehkä 2001 Aaltosten Auran Nuortentalolla pitämä Fusku ja sen jälkeen niitä sitten onkin tullut koluttua ympäri Suomea melkoinen määrä.

Ohjaajakoulutukseen lähdin vuonna 2003 tarkoituksena vain parantaa omaa tanssitaitoani, mutta pakkohan sitten oli alkaa myös opettaa. Jatkoin opiskelua vielä toisen vuoden ja valmistuin Seuratanssin ohjaajaksi v. 2005. Se taas poiki ajatuksen omasta lavatanssiseurasta Turkuun, kun niitä tiesin muualla Suomessa olevan pilvin pimein, mutta täällä ei ollenkaan. Sekahaku perustettiin 10.8.2005 ja nyt olemme Suomen suurin tanssiseura. Siitä iso kiitos kaikille teille tanssin ystäville!

Pätevöitymistä ohjaajana olen hankkinut seuraavasti:

 • Susel Seuratanssin perusohjaaja 2004
 • MSL Lasten ja nuorten tanssien ohjaaja 2005
 • Senioritanssin ohjaaja 2005
 • Susel Seuratanssin ohjaaja 2005
 • MSL Tanssiliikuntakouluttaja 2006
 • MSL Latinobic-ohjaajan peruskurssi 2007

Sekahaussa ohjaan kaikkia pareittain tanssittavia seuratansseja.


PETTERI BJÖRKBOM

Petteri BjörkbomNimi on Petteri Björkbom ja nilkkoja myöten saviseutulainen, eli Loimaalta lähtöisin ja edelleen siellä majapaikkaa pitävä kaveri. Tanssipaikkojen ilmapiiriin olen tutustunut noin 45 vuotta sitten, eli pikkunassikasta lähtien olen tuolla Särkän lavalla pyörinyt. Siis siihen aikaan kun siellä oli kahdet tanssit viikonloppuna, ja esiintymässä kaikki suomen huiput, Danny Show, Babitzin sisarukset (kaikki yhdessä), Hurriganes jne. Ensimmäisellä tanssikurssilla olen ollut muistaakseni n 8-9 vuotiaana, legendaarisen Åke Blomqvistin opetuksessa. Sieltä se kipinä jäi kytemään. Tanssinut olen vaihtelevasti siis koko ikäni, mutta nyt 2000-luvulla kipinä puri totaalisesti. Thrinax, EG. ja Galaxy olivat tuttuja paikkoja ja monta kertaa viikossa mentiin pitkin lattiaa. Sitten tuli halu kouluttautua, ja se oli sitten menoa uudestaan. Voisi sanoa, että olen koukussa itseni kouluttamiseen.

Ohjaajakoulutuksia on käytynä tähän mennessä:

Susel 
– Seuratanssin Perusohjaaja 2011

Maaseudun Sivistysliitto
– Tanssiliikunnan kouluttaja 2013
– Wanhan Tangon Ohjaajakoulutus 2013
– Wanhan Tangon Tuomarikoulutus 2014
– Wanhan Tangon syventävä ohjaajakoulutus 2014

Suomen Tanssikoulun ohjaajakoulutukset:
-Fusku 1, 2011
-Fusku 2, 2011
-Fusku 3, 2014
-Bugg 1, 2013
-Bugg 2, 2013
-Bugg 3, 2014
-Bugg täydennyskoulutus, 2015
-Hidas Bugg, 2015
-West Coast Swing , 2013
-Boogie Woogie, 2016

Muutama opintojakso Oulun Ammattikorkeakoulussa

Nyt sitten ohjaan Sekahaussa viikkotunteja ja jatkan itseni kouluttamista sopivien koulutuksien tullessa vastaan


SOILE HAKANPÄÄ

Soile HakanpääTanssiharrastukseni alkoi vasta 2006, mutta vei heti mukanaan. Aiemmin olin jonkin verran tanssinut vain joissain juhlissa yms. Kun lähdin Sekahaun kurssille, niin sen jälkeen minua ei lavoilta ja kursseilta pitänyt pois mikään. Samantien kaikki mahdolliset leirit ja kurssit n. 100 km säteellä tuli koluttua ja imettyä tietoa itseensä joka suunnasta. Tanssiminen vie ajatukset pois arjesta ja se vie täysin mukanaan.

Valmistuin Susel:n seuratanssin perusohjaajaksi 2014. Syksyllä 2016 jatkan ohjaajaopintoja Suselin järjestämissä koulutuksissa.

Vedän tanssikursseja Sekahaussa. Olen aloitellut tanssinohjauksia Riihikskella 2015 vuoden alusta, eli vasta hetken aikaa. Syksyllä 2016 ohjaukset Riihikoskella jatkuu ja samalla aloitan Huittisten ryhmässä.

Omaa tanssitaitoa pyrin kehittämään käymällä ympäri Suomea eri kursseilla ja tietenkin tanssimalla mahdollisimman paljon. Muita harrastuksia ovat mm. suunnistus ja käsityöt.


TUULA KALLIOVAARA

Tuula KalliovaaraTanssiharrastukseni alkoi 1999 kun löysin rivitanssin. Rivitanssin lisäksi kävin Bailatino-tunneilla. Näillä soolotanssitunneilla oppi paljon eri tanssien perusasioita: perusaskeleita, tekniikkaa ja rytmiä. Haaveilin myös paritansseista, mutta pari, jota niihin aikoihin tarvittiin treeneissä, puuttui. Sitten näin Lavatanssikerho Sekahaku ry:n perustamisesta jutun lehdessä ja tiesin sen olevan minulle tarkoitettu. Kävin treeneissä ja leireillä. Pian olinkin seuratoiminnassa mukana seuran aktiivina. Harrastus vei mennessään ja löysin itseni ohjaajakurssilta. 
Paritanssi on upea kokemus kun löytää yhteisen liikkeen viejän kanssa. Soolotansseissa pääsee itse tulkitsemaan musiikkia juuri sellaisella tunteella ja teholla kuin oma keho tuntee. Vaikka tanssitaankin yksin, on koko ryhmällä samat askeleet ja tuntuu hienolta olla yhteisessä rytmissä ison porukan kanssa. Lattarirytmit ovat suosikkitanssejani ja Latinobic -tunnit ovat mukavia ohjattavia.

 • Susel ry, Seuratanssin perusohjaajan tutkinto 2012
 • Suomen tanssikoulu, Bugg-ohjaaja- /valmentajakoulutus 1 ja 2 2013
 • Dancebic –tanssiliikunta, Wanhan Tangon ohjaajakurssi 1 2013
 • Dancebic –tanssiliikunta, Wanhan Tangon ohjaajakurssi 2 2014
 • Latinobic -ohjaaja koulutus 2013
 • MSL Tanssiliikunnan kouluttajan tutkinto 2014
 • Ikäinstituutti, Senioritanssin peruskurssi 2015

LASSE LISKI

Lasse LiskiNuoruusvuosinani lavatanssikulttuuri kukoisti maaseudulla ja kävin lavoilla ahkerasti. Perheen perustaminen, työ ja merellinen harrastus sivuutti tanssimisen pitkäksi aikaa. Uusi kiinnostus tanssimiseen heräsi 2003 ja uskaltauduin Tauno Sulan kursseille. Kun Lavatanssikerho Sekahaku ry aloitti toimintansa liityin heti jäseneksi. Treenejä oli paljon tarjolla ja tanssi vei mukanaan. 2007 aloitimme kesätoimintana ohjatut vapaatreenit tanssiporukan kesken Uudessakaupungissa. Seuraavina vuosina treeneissä oli osallistujia runsaasti ja siitä lähti ajatus ohjaajaksi kouluttautumiseen. Sekahaun treenien ohjaajana aloitin Raumalla 2011. 

 • Susel ry, Seuratanssin perusohjaajan tutkinto 2012
 • Suomen tanssikoulu, Bugg-ohjaaja- /valmentajakoulutus 1 ja 2 2013
 • Dancebic –tanssiliikunta, Wanhan Tangon ohjaajakurssi 1 2013
 • Dancebic –tanssiliikunta, Wanhan Tangon ohjaajakurssi 2 2014
 • Ikäinstituutti, Senioritanssin peruskurssi 2015
 • MSL Tanssiliikunnan kouluttajan tutkinto 2015

IRMELI WASÉN JA JARI VIRTANEN

Irmeli WaseN ja Jari VirtaNENIrmelin tehokkaampi tanssitaival alkoi runsaat 10 vuotta sitten Uittamolla Tauno Sulan tanssikursseilla. Motivaatio kursseille menosta syntyi kun eräs tuttava totesi että ’ei tuossa iässä enää opi tanssimaan jos ei edes tiedä mikä vaihtoaskel on’. Sitähän ei viisikymppinen niellyt, vaan piti todistaa että oppii. Tauno antoi takuun että jos ei yhdellä kurssisarjalla opi niin saa tulla uudestaan, niinpä tuli käytyä lavatanssien alkeet ainakin kolme kertaa. Ja siitä kipinä tanssiin syttyi. Sekahaku perustettiin samoihin aikoihin, Vanhasen Sirkku oli pääasiallisin innoittaja ja ohjaaja. Tuli käytyä aika monella Sirkun tunnilla, aina vaan lisää lajeja, kuvioita ja tekniikkaa.

Jari oli joskus nuoruudessaan käynyt joitakin kursseja, pohjaa siis oli. Tuli joskus käytyä tansseissakin, kuten itsenäisyyspäivän suurtansseissa 2007 Turkuhallissa. Siellä Jari haki Irmeliä tanssimaan ensi kerran ja sitten toisenkin kerran vähän pidemmälle tanssille. Siitä alkoi yhteinen tanssiharrastus ja elämä. Niinpä Jari seurasi Irmelin matkassa myös Sekahaun kursseille. Tuli kokemusta ja varmuutta – joskus takapakkien kera.

Sekahaku kasvoi ja ystäväpiiri laajentui tanssin myötä entisestään – sekahakulaisiin voi törmätä niin Lapin hiihtoladuilla kuin Turun torilla. Toimimme myös järjestyksenvalvojina eri tilaisuuksissa. Sitä kautta olemme ajautuneet muiden tanssipiirien toimintaan, mm. Valasrannan tanssileirille. Kesäisin muut harrastukset – mm. moottoripyörämatkailu, lapsenlapset ja mökkeily – vähentävät tanssiharrastuksiin osallistumista, mutta talvisin pyrimme ainakin pari kertaa viikossa osallistumaan johonkin tanssilliseen toimintaan. Muutenhan ne omat polvet alkavat kangistumaan.

Suoritimme Suselin seuratanssin perusohjaaja-koulutuksen vv. 2012–13 aikana ja olemme sen jälkeen toimineet pääasiassa Huhkotalolla pareille tarkoitetun ryhmän sekä perinteisten lavatanssien ohjaajana. Omia lempilajejamme ovat tällä hetkellä mm. Rumba, Hidas valssi, Vanha tango, Kävelyjenkka. Uusiakin lajeja on kokeiltu ja hyväksi todettu, esim. West coast swingiä on ihan hauska tanssia nuorempien joukossa. Antti-Ville Heikkilä tehnyt kannustavaa työtä nuorten innoittamiseksi tanssilavoille, toivotaan että tanssilavojen lattiat kuluvat myös jatkossakin ja nuorempikin polvi saa tanssista hyvän harrastuksen. 


MATTI MUSTAJÄRVI

Matti MustajärviAloitin tanssiharrastuksen 15-kesäisenä, heti kun ripille pääsyn jälkeen sai kotoa luvan. Tanhuja oli toki harjoiteltu 4H-kerhossa jo ennen sitäkin. Siinä 20 vuoden korvilla tanssittiin parhaimmillaan 8 kertaa viikossa, joka ilta jossain lavalla ja sunnuntaina päivällä nurkkatanssit jonkun kotona.

1972 avioiduin ja tanssimiset jäi melkein kokonaan. Kaikkiaan tauko kesti noin 30v. Kesällä 2000 eksyin puolivahingossa lauantai-iltana Huvilintuun ja jäin kerrasta koukkuun. Tanssityylit ja lajit oli hiukkasen muuttuneet niistä nuoruusajoista ja niinpä tuli lähdettyä Tanssituvalle ”päivittämään” tanssitaitoja. Samalla tuli käytyä niin Fregoliinan kuin Boleronkin kilpatanssiharjoituksissa ja Flying Stepsissä jenkkitanssiharjoituksissa. Tanssikoulu Aaltosenkin kursseja ilmestyi Auran Nuortentalolle.

Suomen seuratanssiliitto SUSEL ry:n ohjaajakoulutukseen lähdin mukaan 2004. Silloin ei ollut tavoitteena tulla ohjaajaksi vaan kehittää omaa tanssitaitoa ihan vaan omaksi ilokseen.

Nyt on käytynä mm.

 • Susel perusohjaaja 2005
 • Senioritanssiohjaaja 2005
 • Lasten ja nuorten tanssiohjaaja 2005
 • MSL:n Tanssiliikuntakouluttaja 2006
 • Suomen Nuorisoseuraliiton (SNL) tanssitalo-ohjaaja 2008
 • Suomen Tanssiurheiluliiton RS-tanssien PT 1 2009
 • Latinobic ohjaaja 2009

Olen yksi kerhomme perustajajäsen ja toiminut sen puheenjohtajana alusta alkaen. Lisäksi toimin aktiivisesti Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:ssä varapuheenjohtaja.

Ohjaamiini lajeihin kuuluu kaikki perinteiset lavatanssit. Tällä hetkellä ohjaan eniten 60+ ryhmiä.


VESA LUKKA

Vesa LukkaJuhannuspäivänä v. 2001 kävin Valasrannan tanssilavalla katselemassa lavatanssimeininkiä ja viimein (toista tuntia oven suussa tunnelmaa
ihmeteltyäni) keräsin rohkeuteni ja pyysin neitoa hakurivistä tanssiin. Yllätys olikin suuri kun neito suostuikin tanssiin ja voitin (tai hävisin) vedon itseni kanssa kotiin lähtöajasta. Vaikka loppuilta sujuikin enemmän ja vähemmän kohtuullisesti vaihtoaskelta tapaillen, puraisi tanssikärpänen vasta vuotta myöhemmin. Ensi alkuun riitti tansseissa käyminen 2-3 viikon välein, mutta pian piti joka lauantai päästä Valasrannalle ja talvikaudella Auran Nuortentalolle.

Pikkuhiljaa alkoi harmittamaan, että joutui osan kappaleista jättämään väliin kun ei osannut kyseistä tanssilajia. Niinpä syksyllä 2003 tuli mentyä Tanssikoulu Tanssituvan tanssikurssille. Seuraavana keväänä sitten ensimmäinen Fusku ja Bugg kurssi Flying Stepsissä.

Tämän jälkeen onkin sitten tullut käytyä kurssi jos toinenkin mm. Aboensiksen, Turku Swing Societyn, Fregolinan, Flying Stepsin, Boogie Tourin ja Swing Teamin riveissä.

Yhdistysaktivismia on tullut harjoitettua Turku Swing Societyssä (mm. webmaster syksystä 2006, mukana Swing Spring 2007 tanssileirin järjestelyissä, hallituksessa 2008), Sekahaussa sekä kilpailijana Groove Jam:n riveissä.

Pätevöitymistä olen ohjaajana hankkinut seuraavasti:

 • Susel seuratanssin perusohjaaja 2008
 • STUL rock'n'swing valmentajakoulutuksen jaksot PT1, PT2, JT1 ja Boogie Woogien ja Lindy Hopin PT lajiosat vuodesta 2008 alkaen
 • West Coast Swing -valmentajakoulutus (Swing Team/Melanie Stocker) 2008
 • Suomen Tanssikoulun Fuskun valmentajakoulutus 2009
 • Dancebic Tanssikoulun Latinobic-ohjaajakoulutus 1.
  taso 2009

Sekahaussa ohjaan kaikkia lavatansseja, organisoin SODA Clubin toimintaa, toimin Littoisten lavan lavaisäntä (2009) sekä hoidan tiedotusta.


ARJA LUKKA

Arja Lukka1990-luvun lopulla sain ensimmäiset kosketukset tanssilavoille vanhempieni seurassa, mutta toden teolla lavoilla aloin käymään 2001-2002 talvella kavereideni mukana Auran nuortentalolla. Joulukuussa 2001 kävin perustanssikurssin Reunamon tanssiopistolla, jossa myöhemmin olin avustajana useamman vuoden. Tämän jälkeen oppia on haettu useilta kursseilta ja useista lajeista, mm. Turku Swing Societyn, Fregolinan, Boogie Tourin ja Swing Teamin riveissä. Yksilölajeista olen tanssinut rivitanssia Desperado Line Dancersissä sekä esim. kokeillut Authentic Jazzia. Lisäksi on tullut koluttua monen monta lavaa Turun lähistöllä ja hieman kauempanakin.

Yhdistystoiminnassa olen mukana Turku Swing Societyssä (hallituksessa 2008 ja 2009) sekä kilpailijana Groove Jam:n riveissä, lisäksi kuulun lavatanssikerho Sekahaku ry:n ja tanssiurheiluseura Fregolina ry:n jäsenistöön.

Pätevöitymistä olen ohjaajana hankkinut seuraavasti:

 • Susel seuratanssin perusohjaaja 2009 (toivottavasti)
 • STUL rock'n'swing valmentajakoulutuksen jaksot PT1, PT2, JT1 ja Boogie Woogien ja Lindy Hopin PT lajiosat 2008 alkaen
 • West Coast Swing -valmentajakoulutus (Swing Team/Melanie Stocker) 2008
 • Suomen Tanssikoulun Fuskun valmentajakoulutus osa1 2009

Sekahaussa ohjaan pareittain tanssittavia seuratansseja.


ANNI RÄSÄNEN

Aloin käydä lavatansseissa 16-vuotiaana. Kansantanhuja harrastin samoihin aikoihin noin viisi vuotta. Siitä saakka olen harrastanut tanssia. Mieheni Tapio on myös innokas tanssinharrastaja, siispä on tanssittu Sekahaun harjoituksissa, lavoilla sekä olohuoneemme parketilla.

Pätevöitymistä seuratanssiohjaajana olen hankkinut seuraavasti:

 • Sussel lastenohjaajakoulutus 2009
 • Latinobic ohjaajan peruskurssi 2009

Ohjaan Loimaalla lasten ja nuorten tanssiryhmää mieheni Tapion kanssa.